Frågor och svar

English

Give hope to africa children -

en krona kan rädda livet på afrikas barn

På denna sidan har vi samlat de vanligaste frågorna vi får, tillsammans med deras svar. Om ni saknar svar på just eran fråga är ni mycket välkomna att maila oss på info @givehopetoafricachildren.se.

 

Vart går pengarna?

Din gåva kommer att gå 100% till barnen. De eventuella administrativa kostnader som uppstår kommer min man och jag att stå för. För din gåva kommer min make och jag köpa mat och annat viktigt till barnen.

 

Varför just barnhemmet New Life Orphanage i Nungua, Accra?

Efter att vi besökte det i mars 2015 har vi starka känslor för just det hemmet och vill hjälpa dem så gott vi bara kan. Vi hoppas på att kunna utöka och hjälpa flera olika barnhem i flera olika länder i framtiden.

 

Är det bara pengar som skickas till barnen?

Det finns en del saker som vi kommer att leverera till barnhemmet efter önskemål från de vuxna och barnen, så som till exempel mat, toalettpapper, dricksvatten, men även symaskin och generator med mera, om det är så att vi får ihop pengar till det. Vi kommer att inhandla varor efter hur mycket pengar vi har lyckats samla ihop.

 

När kommer pengarna till barnen?

Under januari/februari 2016 finns vi åter i Accra och hjälpa barnen med de vi kan för de gåvor Give hope to africa children fått in.

 

Hur kan 100% av min gåva gå till barnen?

Vi har brunnit för välgörenhet under hela våra liv och även vi skickar bidrag till barnen, men vi står även för alla de administrativa kostnader som uppstår. Därför kan vi garantera att inga pengar kommer att tas till det administrativa från din gåva. Vidare har vi kontakt med personal, andra organisationer och övriga mycket hjälpsamma personer i Accra som hjälper oss att minimera våra kostnader.

 

När kommer bevisen på att pengarna har kommit fram till barnen?

Bevisen kommer vi att publiceras på hemsidan så snart vi har inhandlat varorna. Skicka oss ett meddelande genom vårat kontaktforumlär med din mailadress så kommer vi att maila ut mer information när bevisen finns att se.

Copyright © All Rights Reserved