Ge en gåva

English

Give hope to africa children -

en krona kan rädda livet på afrikas barn

Vi vet att det är svårt att lita på att pengarna går dit dem ska, men vi garanterar att pengarna som du väljer att skänka går oavkortat till barnen. Vi vill bara hjälpa barnen, precis som du. Inga pengar kommer att gå till någon form av administrativ finansiering. Vi garanterar att visa upp bevis, i form av kvitton och bilder, på vart alla pengarna går. Låter det för bra för att vara sant?

 

Vi vet att det kan vara svårt att ge en större summa till välgörenhet, vi önskar alltid att vi hade möjlighet att ge mer än vad vi gör, men vet du vad, barnen i afrika är mycket glada över det lilla vi hjälper dem med. Barnen har inga föräldrar som på något sätt kan hjälpa dem med mat på bordet, tak över huvudet eller dricksvatten för dagen. De 65 barn vi träffade i våras på barnhemmet, var mycket glada och tacksamma för det dem fick. Spelar ingen roll om du har möjlighet att ge ett större eller mindre bidrag, om du har möjlighet att ge en engångs gåva eller vid flera tillfällen, barnen är mycket tacksamma och glada ändå. Kanske kan du ge barnen en gåva på 25 eller 50 kr? Kanske kan du byta ut en lunch på stan en dag i veckan som kommer, mot en matlåda hemifrån och i det fallet ge de kr som blir över till barnen i afrika? Eller du kanske känner att du kan låta bli några liter läsk eller några alkoholhaltiga drycker under en vecka, för att i stället skicka pengarna så barnen kan få mat på bordet?

Som exempel kan vi ge att 50 kg ris kostar 455 kr, 12 rullar med toalettpapper kostar 30 kr, 24 påsar med 5 dl dricksvatten i varje kostar 7 kr, 24 stora paket med nudlar kostar 101 kr, en stor tub med tandkräm kostar 10 kr.

 

Fyra anledningar att låta oss hjälpa dig att framföra din gåva till utsatta barn i Accra, Ghana:

1. Varje krona av din gåva går direkt till barnen. De organisationer och föreningar som har ett 90- konto har press på sig att max 25% av utgifterna går till administration, men vi garanterar att 0% av gåvan går till det administrativa. De kostnader som uppstår för det administrativa står min man och jag själva för.

2. Kvitton och bilder publiceras som bevis på vad din gåva har hjälpt barnen med. Ge oss gärna förslag på andra saker som vi kan göra för att få dig att känna dig medveten om vart dina pengar går.

3. Genom min man, mig och våra lokala kontakter undviker vi mellanhänder för att barnen ska få mat, vatten och annat nödvändigt för hela din gåva.

4. Genom denna insamling har du möjlighet att ge en engångsdonation, liten eller stor, eller sätta in en summa varje månad, det är bara du som bestämmer. Give hope to africa children har inte startats för att bara finnas för en tid, vi kommer alltid att hålla denna möjlighet öppen för att hjälpa barnen i Afrika.

 

 

Det går bra att ge en gåva genom Swish till Mia Julius med telefonnummer 0738- 16 06 46 eller sätt in din gåva på 8480-6, 904 493 161-7 som också tillhör Mia Julius. Önskar ni att ge en julklapp eller födelsedagspresent så fixar vi gärna ett gåvobevis. Är ni ett företag som vill vara med och ge en gåva så fixar vi självklart ett kvitto till er.

 

Copyright © All Rights Reserved