Diana

English

Give hope to africa children -

en krona kan rädda livet på afrikas barn

8 februari 2016

 

Hej!

 

Jag heter Diana och jag är född år 2005. Jag bor med min farmor och farfar i ett litet hus med ett rum i Pakase utanför Accra i Ghana. Min pappa gick bort för några år sedan, men min mamma begravde jag i förra veckan.

Min farmor och farfar kämpar för att vi ska kunna få mat för dagen. Att jag ska kunna gå i skolan finns inte på kartan då det är alldeles för dyrt. Men jag önskar att jag kunde fullfölja skolan och sedan utbilda mig till lärare.

Idag har Give hope to Africa children hjälpt mig att betala skolavgiften, skolböcker, skoluniform och även matpengar för hela 2016. Det betyder att jag även nästa termin är lovad att få i skolan. Tack!

 

 

 

 

3 juni 2016

 

Hej!

 

Jag har fått börja på extra undervisning 4 dagar i veckan efter skolan då jag missade för mycket under tiden som gick mellan det att min mamma levde och kunde betala skolavgiften och tills dess att Give hope to Africa children hjälpte mig att börja skolan igen. Det behövs mer pengar för att jag ska kunna fullfölja extra undervisningen, men jag hoppas Give hope to Africa children kommer att kunna hjälpa mig. Det går bra för mig annars i skolan, jag trivs med klasskamraterna och tycker det är kul att lära mig nya saker.

Copyright © All Rights Reserved